ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Η πολυετής πείρα μας στην τοποθέτηση πλακιδίων διαφόρων τύπων δίνει την ασφάλεια της σίγουρης απόφασης.Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για το χώρο σας από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, θα συνδυάσει χρηστικότητα και υψηλή αισθητική. Επιπλέον οι τοίχοι και τα πατώματα ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα και το μπάνιο είναι απαραίτητο να είναι καθαροί.

Η λαμπερή επιφάνεια και η ατελείωτη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθιστούν τα πλακάκια την ιδανική επιλογή γιατί αναβαθμίζουν την υγιεινή του δωματίου.Έτσι οι επιφάνειες δεν μένουν εκτεθειμένες στη φθορά και ο καθαρισμός τους είναι μια εύκολη διαδικασία. Η άριστη τεχνογνωσία μας στη σωστή τοποθέτηση πλακιδίων εγγυάται την μακροπρόθεσμη και ομαλή λειτουργία του χώρου. Εξασφαλίζουμε επιφάνειες χωρίς κακοτεχνίες, υγρασίες, γδαρσίματα, ξεκολλήματα και άλλα πιθανά μελλοντικά προβλήματα.

Επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα επιλέγοντας το σωστό τύπο πλακιδίων και λοιπών υλικών αντίστοιχα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.  Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις σε κάθε χώρο εξωτερικό ή εσωτερικό. Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων σε: μπάνιο, κουζίνα, δάπεδο, τοίχο, σε ειδική κατασκευή, βεράντα, ταράτσα, βιτρίνες καταστημάτων κ.α.

Έλεγχος του χώρου και μετρήσεις

Το πρώτο βήμα στην τοποθέτηση πλακιδίων, όπως και σε κάθε άλλη τεχνική εργασία, είναι η εκτίμηση του χώρου από το έναν ειδικό της εταιρείας μας. Με αυτό τον γίνεται σωστή επιλογή των υλικών αλλά και εκτίμηση του μεγέθους των εργασιών.

Επιλογή πλακιδίων

Η ασφαλής επιλογή του πλακιδίου ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χώρου διαλέγοντας τη σωστή προδιαγραφή (για οικιακό, επαγγελματικό, βιομηχανικό, δημόσιο) είναι εξίσου σημαντική με την τοποθέτηση του. Εδώ φυσικά θα παίξει σημαντικό ρόλο και η επιλογή του στυλ του πλακιδίου ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική σας.

Εργασίες

Οι εργασίες ξεκινούν με τη σωστή προετοιμασία του χώρου κάνοντας λείες τις επιφάνειες και καθαρές ώστε να υποδεχθούν τα πλακάκια χωρίς κακοτεχνίες και εξασφαλίζοντας την ομαλή τοποθέτηση τους. Μετά την τοποθέτηση γίνεται η αρμολόγηση η οποία πλέον μπορεί να έχει και χρωματιστό αρμό, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη πινελιά στο decor. Τέλος ακολουθεί το φινίρισμα και ο έλεγχος ώστε να σας παραδοθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά

Δημιουργούμε έργα εναρμονισμένα με την προσωπική σας αισθητική

Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση παντός είδους πλακιδίων
  • Πλακάκια δαπέδου.

  • Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων.

  • Πλακάκια τύπου ξύλο.

  • Πλακάκια εξωτερικού χώρου.

  • Παραδοσιακά πλακάκια.

  • Πλακάκια κουζίνας - μπάνιου.

  • Πλακάκια για επένδυση τοίχου.

  • Γυάλινα πλακάκια.

  • Πλακάκια ταράτσας.

  • Πλακάκια πισίνας.

Enter your keyword