ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΤΡΑΣ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Η επένδυση επιφανειών με τοποθέτηση πέτρας αποτελεί μια παραδοσιακή επιλογή, ιδίως για εξωτερικούς χώρους, στη χώρα μας. Προσφέρει αγαπημένη και διαχρονική αισθητική σε κήπους, αυλές, βεράντες, ακόμα και σε ρουστίκ εσωτερικούς χώρους. Επενδύοντας με πέτρα εξασφαλίζετε αντοχή για πάρα πολλά χρόνια, χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, καθιστώντας την αξία της αδιαπραγμάτευτη. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, ομορφιά και χρηστικότητα. Χρησιμοποιείται σε επένδυση τοίχων, τζακιών, σκάλας, δαπέδου (βεράντες, μονοπάτια σε κήπο κ.α. ), καθώς και επένδυση χώρων barbeque και ψησταριών. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση που εγγυάται την υλοποίηση κάθε σας σχεδίου με τοποθέτηση πέτρας . Με υπευθυνότητα και σεβασμό στην παράδοση της πέτρας, προσφέρουμε μια ξεχωριστή αισθητική και διαφορετικό χαρακτήρα στον χώρο σας.

Διαχρονική αξία.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωματικής χροιάς και υφής έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα με διαχρονική αξία.

Ποικιλία επιλογών

Επενδύσεις με πέτρα σε όψεις κτηρίων, εισόδους, περιφράξεις, τοιχία, τζάκια, κολώνες, δάπεδα, μονοπάτια και γενικά για διαμόρφωσή εξωτερικών/εσωτερικών χώρων.

Τοποθέτηση

Με αρμό ή χωρίς αρμό (ξερολιθιά), με την χρήση λάσπης τσιμέντου ή άλλων συγκολλητικών ουσιών. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο υλικό για συνδυασμό υπέροχου αποτελέσματος τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά.

Οφέλη επένδυσης πέτρας

Η φυσική πέτρα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό και προσφέρει αξία εκεί που τοποθετείται.
  • Μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα.

  • Αντιολισθητικές ιδιότητες.

  • Ισχυρή μόνωση.

  • Ευκολία συντήρησης (δεν χρειάζεται σοβάτισμα ή βάψιμο).

  • Υψηλή αισθητική.

  • Αντοχή στο χρόνο.

Enter your keyword