ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες κατασκευαστικές λύσεις στους χώρους της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Συναντάται σε πολλές εφαρμογές είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να αποτελέσει μία καλαίσθητη προσθήκη στο μπάνιο, την κουζίνα, το δάπεδο,την οροφή, τις σκάλες κ.α. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες και τρόποι εφαρμογής της που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν απαιτούνται αρμοί και ενώσεις, γεγονός που καθιστά εύκολη τη συντήρηση και τον καθαρισμό. Η πατητή τσιμεντοκονία δεν δημιουργεί μπάζα και ακαταστασία, όπως άλλα υλικά.

Η εταιρεία μας κατέχοντας άριστα την τέχνη της προσφέρει τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα από άποψη αντοχής αλλά και αισθητικής. Είναι υδροφοβικό προϊόν, πράγμα που την κάνει ιδανική επιλογή για τις επιφάνειες των μπάνιων και της κουζίνας. Η εφαρμογή της γίνεται από τεχνίτη με σπάτουλα κι έτσι το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Κάθε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται είναι μοναδική και δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Έχει μεγάλη πρόσφυση και ελαστικότητα σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Έτσι εφαρμόζεται με μεγάλη σταθερότητα σε πλακάκια, μωσαϊκά, μάρμαρα, πλαστικά, τσιμέντο, σκυρόδεμα, άσφαλτο, μέταλλο κ.α. Το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας θα ικανοποιήσει εσάς και τις προσδοκίες που έχετε. Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και προσωπική πινελιά χάρη στις διαφορετικές υφές (χονδρόκοκκη, μεσαία ή λεπτόκοκκη). Διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και βαφών , βελατούρες με μεταλλιζέ εφέ, διαφορετικά φινιρίσματα βερνικιών (ματ, σατινέ ή γυαλιστερό) κ.α.

Αντοχή

Παρά το μικρό του πάχος, ένα από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου υλικού είναι η αυξημένη αντοχή και σκληρότητά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε επιφάνειες συχνής κυκλοφορίας

Εφαρμογή

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες: παλαιά τσιμεντοκονία, αυτοεπιπεδούμενη επιφάνεια, μωσαϊκό, μάρμαρο, πλακάκια, γυψοσανίδα ή γύψο. Εφαρμόζεται επίσης σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Διάρκεια εργασιών

Οι εργασίες τοποθέτησης πατητής τσιμεντοκονίας ολοκληρώνονται μέσα σε 3 με 5 ημέρες. Το δάπεδο έχει πλήρη βατότητα μετά από μία εβδομάδα.

Πλεονεκτήματα πατητής τσιμετοκονίας.

Μια αρκετά συμφέρουσα επιλογή με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων εναλλακτικών.
 • Διακοσμητική επίστρωση που προσφέρει πολλές επιλογές.

 • Εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους και οροφές. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 • Επιφάνεια χωρίς αρμούς.

 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

 • Υψηλή πρόσφυση. Για την επένδυση οποιασδήποτε επιφάνειας: πλακάκι, μάρμαρο, κεραμικό, μωσαϊκό, γυψοσανίδα, μπετόν, τσιμέντο, γύψο κ.ά.

 • Εφαρμογή από τεχνίτη με σπάτουλα. Ιδιαίτερο και εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

 • Υψηλή αντοχή στη χρήση, στην καταπόνηση, στη χάραξη και στα χημικά προϊόντα.

 • Αντιολισθητικό, ανάλογα με το φινίρισμα.

 • Υδατοστεγές.

 • Γρήγορη εφαρμογή που δεν απαιτεί περίπλοκες εργασίες και δεν θρυμματίζει.

 • Από φυσικά υλικά. Προϊόν που σέβεται το περιβάλλον.

 • Εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Καθαρίζεται με νερό και καθαριστικό με ουδέτερο pH.

 • Χώρος απαλλαγμένος από μικρόβια και βακτήρια.

Enter your keyword