ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Η ταράτσα αποτελεί το πιο ευάλωτο σημείο της οικοδομής, αφού είναι απόλυτα εκτεθειμένη στις θερμικές μεταβολές και τις καιρικές συνθήκες. Η μόνωση ταράτσας είναι μια απαραίτητη εργασία για κάθε σπίτι που θέλει να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα θέρμανσης και ψύξης. Ένα σωστά μονωμένο κτίριο έχει τόσα πλεονεκτήματα, που είναι δύσκολο να τα παραβλέψει κανείς. Βάσει ερευνών, οι θερμικές απώλειες μιας οικίας, οφείλονται κατά 25-40% στην ταράτσα.

Η εταιρεία μας εγγυάται τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικά το πιο άρτιο αποτέλεσμα που επιτυγχάνει άριστη στεγανοποίηση και θερμομόνωση ταράτσας. Αν δε γνωρίζετε τι είδους μόνωση ταράτσας χρειάζεστε, οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σύντομη μελέτη του χώρου. Έτσι θα σας προτείνουν τα καλύτερα υλικά για την περίπτωσή σας και σύντομα θα απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξασφαλίζουμε τη μικρότερη δυνατή εναλλαγή θερμότητας και απώλειας της και επιτυγχάνουμε την επιθυμητή θερμοκρασία. Χωρίς μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο για κρύο ή ζέστη) η διαβίωση γίνεται ιδανική.

Διατήρηση καθαριότητας

Αποτρέπουμε την δημιουργία μικρό-οργανισμών (μαυρίλα ή μούχλα) στους εσωτερικούς χώρους, όπως τα ταβάνια και τους τοίχους.

Προστασία από διαβρώσεις

Λόγω της καθημερινής καταπόνησης από τις καιρικές συνθήκες, το δώμα αποτελεί το πιο ευπαθές δομικό στοιχείο σε ένα κτίριο. Συνεπώς πρέπει να θερμομονώνεται ώστε να προστατεύεται η πλάκα από τη διάβρωση και τις καιρικές μεταβολές που σταδιακά την αποσαθρώνουν.

Διαδικασία μόνωσης

Βασικές εργασίες για την προετοιμασία της επιφάνειας της ταράτσας πριν και κατά την εφαρμογή μόνωσης.

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την πλήρη εφαρμογή είναι συνήθως 5 με 7 μέρες. Ο χρόνος διαφοροποιείται ανάλογα την κατάσταση της επιφάνειας της ταράτσας, το είδος των υλικών και φυσικά από τις καιρικές συνθήκες. Ιδανική εποχή για εργασίες μόνωσης σε εξωτερικούς χώρους θεωρείται το καλοκαίρι και η άνοιξη, όπου υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες βροχής.

  • Εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών του.

  • Καθαρισμός ταράτσας.

  • Απομάκρυνση τυχόν αντικειμένων , όπως ντεπόζιτα κ.α.

  • Αφαίρεση κακοτεχνιών και φθαρμένων τμημάτων από μπετό κ.α.

  • Διόρθωση σημείων που εμφανίζουν ρωγμές, ανοίγματα κ.α.

  • Έναρξη διαδικασιών μόνωσης, σύμφωνα με τις σωστές προδιαγραφές.

  • Φινίρισμα τελικής επιφάνειας, κυρίως στις περιπτώσεις που θέλουμε βατότητα στο δώμα.

Enter your keyword