ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Οι ελαιοχρωματισμοί είναι συνηθέστερη επιλογή όταν θέλει κανείς να κάνει μια ανανέωση χώρου ώστε να επιτύχει την αναβάθμιση του. Στο εσωτερικό και στο εξωτερικό βάψιμο επιφανειών, ακολουθείται σειρά εργασιών για την προετοιμασία της επιφάνειας και την εφαρμογή των χρωμάτων. Η πολυετής πείρα στο χώρο, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε οποιαδήποτε εργασία, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και κάθε άλλο χώρο της επιλογής σας σε διάφορες τεχνοτροπίες, χρώματα και σχέδια. Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν σωστή προετοιμασία ενός χώρου διότι αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και το μεράκι ώστε να το επιτύχουμε με άριστο τρόπο αισθητικά και πρακτικά. Είμαστε στη διάθεσή σας να μεταμορφώσουμε το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον χωρίς όμως να χρειαστεί να επενδύσετε μία περιουσία.

Σωστή προετοιμασία του χώρου

Για άρτια παράδοση έργου προηγείται μια σωστή προετοιμασία ώστε οι σκόνες και οι φθορές να μην επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που θα αλλάξει είναι το χρώμα των επιφανειών, υπέροχο φόντο των επίπλων και λοιπών στοιχείων του χώρου σας.

Στοκάρισμα των επιφανειών

Οι επιφάνειες διαθέτουν τρύπες και ρωγμές που έχουν δημιουργηθεί από διάφορες εργασίες και αντικείμενα καθώς και από την πάροδο του χρόνου. Για τη σωστή εφαρμογή των χρωμάτων, οι επιφάνειες πρέπει να είναι λείες ώστε να μην δημιουργηθούν <<νερά>>.

Σπατουλάρισμα και αστάρι

Το σπατουλάρισμα των τοίχων και των ταβανιών κάνει την επιφάνεια τους πιο λεία. Σε συνδυασμό μάλιστα με το κατάλληλο αστάρι, δημιουργείται ένα πεδίο προστασίας από ρωγμές. Επιπλέον ενισχύεται η μόνωση και οι συνθήκες ώστε να γίνει καλύτερη πρόσφυση της μπογιάς

Τι θα ταίριαζε στο δικό μου χώρο;

Ο χώρος μας πρέπει να έχει τη δική μας σφραγίδα και να καθρεφτίζει την προσωπικότητα μας.

  • Δεν πρέπει να διστάσουμε να πειραματιστούμε καθώς το χρώμα θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη «διάθεση» που θα έχει το σπίτι μας.

  • Τα πιο ανοιχτά χρώματα δημιουργούν την αίσθηση ότι μεγαλώνουν τα μικρά δωμάτια.

  • Τα σκούρα χρώματα δημιουργούν μεγαλύτερη αίσθηση στα μεγαλύτερα.

  • Τα έντονα χρώματα δημιουργούν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα σε ένα σπίτι

  • Τα φυσικά χρώματα χρησιμοποιούνται για μεγαλύτερη αρμονία στο χώρο.

Enter your keyword