ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Η εγκατάσταση μαρμάρου με τη φυσική αγνότητα του υλικού δίνει μια απαράμιλλη αίσθηση καθαρότητας κάνοντας τον κάθε χώρο έργο τέχνης. Τα μεγαλοπρεπή τζάκια, οι καλαίσθητοι πάγκοι, οι πολυτελείς σκάλες καθώς και τα υπέροχα πατώματα είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Επαγγελματικοί χώροι, γραφεία, κλιμακοστάσια, βεράντες και πισίνες αποκτούν την πολυτέλεια και την αισθητική που μόνο το μάρμαρο μπορεί να δώσει. Διαθέτουμε όλα τα μέσα εξοπλισμού και τεχνογνωσίας που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και εγκατάσταση μαρμάρου και χαλαζιακών κατασκευών. Επιλέγοντας την επίστρωση με μάρμαρο να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε τη διαχρονικότητα. Είμαστε στη διάθεση σας για να δώσουμε μορφή στη φαντασία σας με τον πιο παραστατικό τρόπο.

Πληθώρα επιλογών

Το μάρμαρο μπορεί να λειανθεί, να στιλβωθεί και να διαμορφωθεί σε πλάκες για επίστρωση, επένδυση και διακόσμηση.

Υψηλή αισθητική

Τη μάζα του μαρμάρου διασχίζουν φλέβες διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων. Το χαρακτηριστικό αυτό χαρίζει μοναδικότητα στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαχρονικότητα

H διαχρονικότητα του το έχουν κάνει αρκετά δημοφιλές υλικό. Χρησιμοποιείται σε επενδύσεις δαπέδων, τοίχων (ορθομαρμαρώσεις), επενδύσεις κτιστών επίπλων, επενδύσεις εξωτερικών χώρων, πάγκους κ.α. Δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και του εκλεπτυσμένου γούστου και αναδεικνύεται με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Πλεονεκτήματα μαρμάρου

Ένα δομικό υλικό με εξαιρετικές αισθητικές δυνατότητες.

Το μάρμαρο είναι ένα απόλυτα φυσικό υλικό, ένα πέτρωμα, που αποτελείται κυρίως από ασβεστίτη και μαγνησίτη και έχει κρυσταλλική ή κοκκώδη υφή.

  • Λόγω της πυκνότητας του, το μάρμαρο είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και τη φθορά του χρόνου.

  • οι επενδύσεις μαρμάρου προσθέτουν όχι μόνο αξία στο σπίτι σας, αλλά και αξεπέραστη ομορφιά. Υπάρχουν επίσης γκάμες, χωρίς πολλά νερά που δίνουν μια πιο μίνιμαλ νότα.

  • Το μάρμαρο είναι κατάλληλο για όσους είναι αλλεργικοί γιατί είναι ανθεκτικό σε βακτήρια (παθογόνα και αλλεργιογόνα).

  • Δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας γιατί είναι ανθεκτικό στην υγρασία.

  • Η μη ύπαρξη αρμών το καθιστά ακόμα πιο καθαρό. Κάνει τη φροντίδα και το καθάρισμα του πάρα πολύ εύκολο.

  • Δεν απορροφά τη θερμότητα συνεπώς το σπίτι παραμένει δροσερό ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του ελληνικού κλίματος.

Enter your keyword