ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ

Υλοποιούμε τις επιθυμίες σας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο

Με τον όρο ενεργειακό τζάκι εννοούμε τα τζάκια κλειστής εστίας που ζεσταίνουν το χώρο χρησιμοποιώντας τη ροή ζεστού αέρα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού η οποία μπορεί να θερμάνει αποτελεσματικά ολόκληρο το χώρο σας. Το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας άριστη τεχνογνωσία και απαραίτητο εξοπλισμό (αεραγωγούς, βεντιλατέρ) που μεταφέρουν τον θερμό αέρα σε όλο το σπίτι. Η εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού προσφέρει πολλαπλά οφέλη ειδικά σε σύγκριση με την κατασκευή συμβατικού τζακιού. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της εγκατάστασης και επένδυσης ενεργειακού τζακιού. Αναλαμβάνουμε τόσο τη κατασκευή όσο και την επένδυση του ενεργειακού σας τζακιού με συνέπεια, μεράκι και επαγγελματισμό.

Ενεργειακή απόδοση

Τα ενεργειακά τζάκια παρέχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση σε ποσοστό 60%-80% λόγω της κλειστής εστίας καύσης. Οι ενεργειακές εστίες χαρακτηρίζονται για την μεγάλη στεγανότητα τους και την ελεγχόμενη καύση.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Οι εστίες της κατηγορίας αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ολόκληρου του σπιτιού με αφάνταστη οικονομία. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσω της μικρότερης κατανάλωσης ξυλείας όσο και της γρήγορης απόδοσης,

Ασφάλεια και εύκολη συντήρηση

Τα ενεργειακά τζάκια μειώνουν σημαντικά τους ρύπους της ατμόσφαιρας καθώς καίνε περισσότερα από τα αέρια που απελευθερώνονται κατά την καύση.Επιπλέον έχουν λιγότερες ανάγκες συντήρησης και καθαρισμού και τέλος προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια λόγω της ειδικής πόρτας που κλείνει την εστία.

Ενεργειακό ή παραδοσιακό τζάκι;

Ενεργειακό τζάκι: ζεστό σπίτι όλο το χειμώνα με τα μισά χρήματα.

Σε πρώτο επίπεδο, οι διαφορές, που παρουσιάζει ένα συμβατικό τζάκι – παλαιού τύπου – σε σύγκριση με ένα ενεργειακό, είναι σχεδόν μηδαμινές – εξ’ όψεως τουλάχιστον. Η θερμική απόδοση και η χρηστικότητα τους όμως τα διαφοροποιεί πλήρως.

  • Μεγάλη διαφορά σε απόδοση. Ο βαθμός απόδοσης ενός συμβατικού τζακιού είναι περίπου 15%, ενώ ο αντίστοιχος ενός ενεργειακού κυμαίνεται μεταξύ 70 – 85%.

  • Το ενεργειακό τζάκι ρυπαίνει πολύ λιγότερο την ατμόσφαιρα, γιατί είναι κλειστή η εστία του, ενώ καίει τα περισσότερα από τα καυσαέρια, που απελευθερώνονται.

  • Το κόστος διατήρησης και χρήσης του ενεργειακού είναι σημαντικά χαμηλότερο. Επιπλέον προσφέρει και αρκετά πιο ποιοτική, ομοιόμορφη, υγιεινή και ευχάριστη ζεστασιά στο χώρο.

Enter your keyword